Home » Wie zijn wij

Stichting Toppie! is op 3 mei 2013 in het leven geroepen door Roberto en Natascha Wondel. Allebei zijn zij (ervaring)deskundige en ruim 25  jaar ervaring in het begeleiden en opvoeden van kinderen met autisme.

Natascha heeft eerder 7 jaar  in het buitenland meegewerkt aan meerdere jeugdprojecten / straatkinderen/ autisme projecten ect. in o.a. Uruguay, Tenerife & Suriname en nu samen zetten zich in voor autisme awareness in Suriname en Nederland.

I.v.m. hun eigen persoonlijke ervaring met autisme en hun zoon die van de ene naar de andere dagbesteding ging, hebben Roberto en Natascha na vele vragen van andere om een dagbesteding te starten,  in 2018 besloten zelf een dagbesteding - zorgbegeleiding op te zetten met de naam TOPPIEZORG. (onderdeel van stichting Toppie!) Hierbij staat de ontwikkeling van onze Toppie deelnemer(ster) centraal zonder winstoogmerk.

Wij hebben gekozen ons ook te richten op jongere/jongvolwassenen met autisme, mede door onze eigen persoonlijke ervaringen, twee kinderen binnen ons gezin hebben een vorm van Autisme.
 

Roberto Wondel;

Ik ben een introverte man met humor, die graag observeert en positief stimuleert zodat een ieder in hun eigen tijd ontdekt wat hij of zij allemaal nog meer kan!  kleine stappen maken grote ontwikkelingen - Jij bent Toppie!  

Natascha Wondel: 
Ik ben van nature een dromer die haar dromen wil doen laten uitkomen. Er zit geen tijdslimiet aan en opgeven is ook géén optie. Al heel jong wist ik dat ik  "anders" was,  ik wilde reizen, leren van verschillende culturen en jongeren inspireren dat, hoe hard het leven soms ook is, het is jouw leven en geloof in je dromen. 

Op 19 jarige leeftijd na mijn opleidingen ben ik alléén voor zeven jaar gaan reizen. Hierdoor heb ik meer levenservaring kunnen opdoen en daar ben ik elke dag nog dankbaar voor. Al snel ontdekte ik mijn visie op de mens, namelijk dat wij allemaal uniek en even waardevol zijn! 

Naast mijn persoonlijke reis met Autisme en ruim 25 jaar ervaringsdeskundigheid, ons enthousiasme, gedrevenheid en ervaring hopen wij veel mensen te inspireren en aan het "anders" denken te zetten. 

0nze motto is:  Géén beperkingen zien maar kansen!